Wandelclub

 

Elke 2e woensdag van de maand wandelen wij.

In 2022 is de wandelclub, na corona-onderbrekingen, weer voortvarend van start gegaan! Steevast aan het begin van iedere maand kwam een bericht in de app met de komende wandeling. Wandelingen in West: 2 etappes  Nieuw Sloten. onbekende stukjes  ‘groen Amsterdam’. We liepen  verschillende routes door  Noord,  door de parken, langs randen waar je de polders ziet liggen, langs  scheepswerven. Natuurlijk ontbrak het Amsterdamse bos niet.  De wandeling op de Zuidas voerde langs  verrassend groene plekken en zomerse parken. De routes door de stad werden afgewisseld met uitstapjes over de stadsgrenzen: de Zaanse Schans, duinwandelingen bij Castricum en landgoed Beeckestein, door de bossen bij Baarn en Lage Vuursche. De bedenkers vonden steeds  mooie rustige wegen, hoggewaardeerde koffiestops, en alle verbindingen klopten.

2022 was een bijzonder geslaagd wandeljaar !  

Mieke Groen (nieuwe deelnemer)

 

Als je belangstelling hebt om mee te lopen kun je je met je 06-nummer aanmelden bij Katie (06-11224423) of Adri (06-53695500) of e-mail adri.damen@hetnet.nl.

Je wordt dan in de app geplaatst en krijgt iedere maand de informatie over de wandeling. Wil je meewandelen geef dit dan door via de app.