Er zijn zoveel dingen waarmee wij elkaar kunnen helpen: hulp bij administratie, samen naar het ziekenhuis, tuinieren, computerhulp, hond uitlaten, boodschappen of zelfs samen boodschappen op eten. Er kan nog veel meer. De BuurtBel brengt vraag en aanbod bij elkaar. Heb je hulp nodig, een vraag of wil je zelf iets doen? Trek aan de bel! Zie De Buurtbel

De BuurtBel is bezig met het organiseren van professionele thuiszorg op afroep. Dit betekend dat u kunt bellen als u thuiszorg nodig hebt. Het streven is dat de thuiszorg dan binnen een half uur bij u aan de deur is. Hierdoor kan een buurtbewoner geheel zelf bepalen hoe en wanneer de zorg zal worden geregeld, je houdt regie in je eigen leven. Op 7 april van 20:00 tot 22:00 is er een informatieavond over dit project in De Eester (van Eesterenlaan 266). Iedereen die geïnteresseerd is in dit project is welkom.

Wil je graag meedenken over hoe De Buurtbel in jouw buurt het beste georganiseerd kan worden, neem dan contact op met Marlies Uitdewilligen en Nikita van Weenen.